Tjänster

RING 0720 465 255 ELLER MAILA TILL KONTAKT@SERVISIO.SE

SERVISIO

Servicetjänster för hem & företag

TJÄNSTER

Här kan ni läsa om våra tjänster. Ni kan välja att abonnera på veckostädning eller anlita oss mer sällan eller vid behov.

I första hand fokuserar vi på att skräddarsy tjänster efter kundens önskemål och utformar en plan tillsammans med er.

Kontakta oss idag för att boka ett kostnadsfritt hembesök, så hittar vi tillsammans en plan som passar er.

 

Skattereduktion: Tjänsterna ingår i skattereduktionen för hushållsnära tjänster (RUT), ni betalar bara 50 procent av arbetskostnaden direkt på fakturan.

Regelbunden städning - för både hem och kontor


Städningen utförs samma veckodag och av samma person. För den kund/det företag som vill ha regelbunden städning en gång i veckan, två gånger i veckan eller en gång varannan vecka är detta ett bra alternativ. Då åker Servisios personal ut regelbundet enligt överenskommen tid och utför tjänsten enligt kundens krav och riktlinjer. Ni vet själva bäst hur ni vill ha det hemma/på arbetsplatsen och det utgår vi alltid ifrån. Vi kommer och träffar er och utformar en plan för vad, hur och när arbetet ska utföras.


Flyttstädning


Har det blivit dags att flytta? Då hjälper vi gärna till med städningen. Det ska städas grundligt i varje rum och förberedas för visning/försäljning och för nästa som ska flytta in. Då flyttstädning är en rutinstädning behöver vi oftast inte träffa kunden på förhand, i stället görs en besiktning i efterhand. Däremot är det viktigt för oss att veta vad för lokaler och hur många kvm det handlar om så att korrekt information om pris och villkor kan ges från början.

Skicka gärna en offertförfrågan till offert@servisio.se så återkommer vi!


Vi utgår från Mäklarsamfundets rekommendationer för flyttstädning och lämnar givetvis garanti på arbetet.


Dödsbostädning


Att tömma och städa ett dödsbo kan för anhöriga vara en mycket tuff uppgift att ta sig an.

I sådana stunder kan det vara bra att få hjälp av någon utomstående. Vi rensar, sorterar, packar, bortforslar och slutligen flyttstädar - allting enligt era önskemål och riktlinjer.


För att tillsammans med er utforma en plan behöver vi veta hur många kvm det handlar om, om bohag som ska flyttas är tyngre än 50 kg, om där finns en hiss(i det fall det är lägenhet) och om lastbil kan parkeras utanför/i närheten. Skicka gärna en offertförfrågan till offert@servisio.se så återkommer vi med mer information och en prisbedömning.


Dödsbostädning kan utföras åt privatpersoner, mäklare, försäkringsbolag och begravningsbyråer. Vi utgår från Mäklarsamfundets rekommendationer för flyttstädning och lämnar givetvis garanti på arbetet.


OBS - RUT-avdrag i samband med städning av dödsbo


Tänk på att ett dödsbo endast kan få avdrag för arbeten som utförts före dödsfallet. Flyttstädning i samband med avveckling av dödsboet ger dock inte rätt till skattereduktion.


Läs mer på Skatteverkets hemsida

Tvätt och Strykning


Denna tjänst kan beställas separat eller kombineras med regelbunden hemstädning. Det är tvätt, sortering, vikning och strykning. Nytvättade kläder och nystrukna skjortor är färdiga när ni kommer hem. Ni får välja antal timmar som ni vill att vi tvättar och/eller stryker. Fem-sex skjortor brukar ta ungefär en timme för strykning. Minimum vid beställning, om det ej är i samband med regelbunden städning, är två timmar.


   Inför tvätt:


  • Kläder som ska tvättas ska vara utvalda och samlade.
  • Lägg fram det tvätt- och sköljmedel ni önskas ska användas.
  • Sedan sköter vi sortering och tvätt.   Inför strykning:


  • Ha strykbräda och strykjärn framme.
  • Ha gärna en hel och ren strykbräda.
  • Lägg fram en sprayflaska.
  • Placera galgar i närheten om något ska hängas.Kontakta oss för frågor och tidsbokning!


Copyright @ All Rights Reserved