Tvätt & Strykning

Tvätt & Strykning

Denna tjänst kan beställas separat eller kombineras med regelbunden hemstädning eller storstädning. Det är tvätt, sortering, vikning och strykning. Nytvättade kläder och nystrukna skjortor är färdiga när ni kommer hem. Vi tvättar och stryker även sängkläder.


Ni får välja antal timmar som ni vill att vi tvättar och/eller stryker. Fem-sex skjortor brukar ta ungefär en timme för strykning.


Minimum vid beställning, om det ej är i samband med regelbunden städning, är två timmar. 


Prisinformation
245 kr/timme

För kunder med regelbunden hemstädning gäller samma pris som för hemstädningen.
Samtliga priser är inklusive mervärdesskatt och efter rut-avdrag.


Kläder som ska tvättas ska vara utvalda och samlade. 

Lägg fram det tvätt- och sköljmedel ni önskas ska användas.

Sedan sköter vi sortering och tvätt.

   Inför strykning


Ha strykbräda och strykjärn framme.


Ha gärna en hel och ren strykbräda

Lägg fram en sprayflaska.

Placera galgar i närheten om något ska hängas.

   Inför tvätt

Varför Servisio?

KVALITET & GARANTI

Det är vår främsta prioritet att kunden ska känna tillit till både kompetens och engagemang. Därför görs kontroller av personalen på plats efter varje uppdrag. Därav lämnar vi garanti på utfört arbete. Vi arbetar även löpande med att förbättra och utveckla kvalitet och kompetens. 

UTBILDAD PERSONAL

Med oss har vi utbildad, kunnig och erfaren personal som har arbetat med städning i många år. För oss är det viktigt att de som är en del av Servisio förstår vad arbetet innebär, tar hänsyn till kundens behov och önskemål i första hand, utför beställda tjänster på bästa möjliga vis och i alla lägen är pålitliga. 

ANSVARSFÖRSÄKRING

För din trygghet som kund har vi en ansvarsförsäkring med ett försäkringsbelopp på upp till 10 miljoner kronor.

KUNDEN I FOKUS

Hos oss är kunden i fokus och era önskemål och behov avgör hur och när städningen, eller andra tjänster, utförs. Via kontinuerlig kommunikation mellan ledning, personal och kund ser vi till att allting fungerar och hanteras effektivt.

KONTAKTA OSS

Ni är alltid välkomna att kontakta oss med frågor och funderingar. Vi hjälper gärna till med att skräddarsy lösningar och tjänster efter era behov och önskemål. Boka ett kostnadsfritt besök så hittar vi tillsammans en plan som passar er. Det går också bra att kontakta oss för en offert utan/innan ett möte. 


Vi nås på 0720 465 255 eller kontakt@servisio.se. Eller direkt via vårt kontaktformulär här.