Fönsterputs

Fönsterputs


Rena fönster gör stor skillnad. Vi utför fönsterputs på alla typer av fönstermodeller i hem, uterum och balkong. Tidsåtgången beror på antal, storlek, höjd/placering och eventuella spröjs. Vid behov rengör vi fönster även in- och utvändigt.


Vi tar med alla redskap och allt material, vilket ingår i priset.Denna tjänst kan beställas separat eller kombineras med övriga städtjänster: regelbunden hemstädning, storstädning eller flyttstädning.


Prisinformation

245 kr/timme
För kunder med regelbunden hemstädning gäller samma pris som för hemstädningen.


Samtliga priser är inklusive mervärdesskatt och efter rut-avdrag.

Varför Servisio?

KVALITET & GARANTI

Det är vår främsta prioritet att kunden ska känna tillit till både kompetens och engagemang. Därför görs kontroller av personalen på plats efter varje uppdrag. Därav lämnar vi garanti på utfört arbete. Vi arbetar även löpande med att förbättra och utveckla kvalitet och kompetens. 

UTBILDAD PERSONAL

Med oss har vi utbildad, kunnig och erfaren personal som har arbetat med städning i många år. För oss är det viktigt att de som är en del av Servisio förstår vad arbetet innebär, tar hänsyn till kundens behov och önskemål i första hand, utför beställda tjänster på bästa möjliga vis och i alla lägen är pålitliga. 

ANSVARSFÖRSÄKRING

För din trygghet som kund har vi en ansvarsförsäkring med ett försäkringsbelopp på upp till 10 miljoner kronor.

KUNDEN I FOKUS

Hos oss är kunden i fokus och era önskemål och behov avgör hur och när städningen, eller andra tjänster, utförs. Via kontinuerlig kommunikation mellan ledning, personal och kund ser vi till att allting fungerar och hanteras effektivt.

KONTAKTA OSS

Ni är alltid välkomna att kontakta oss med frågor och funderingar. Vi hjälper gärna till med att skräddarsy lösningar och tjänster efter era behov och önskemål. Boka ett kostnadsfritt besök så hittar vi tillsammans en plan som passar er. Det går också bra att kontakta oss för en offert utan/innan ett möte. 


Vi nås på 0720 465 255 eller kontakt@servisio.se. Eller direkt via vårt kontaktformulär här.