Dödsbostädning

Dödsbostädning

Vid anhörigs bortgång kan det

vara tungt att själv utföra tömning och städning.

Vi hjälper till under hela processen: tömma, skänka, återvinna

och slutligen städa dödsbo


Att tömma och städa ett dödsbo kan för anhöriga vara en mycket tuff uppgift att ta sig an.

I sådana stunder kan det vara bra att få hjälp av någon utomstående. Vi rensar, sorterar, packar, bortforslar och slutligen flyttstädar - allting enligt era önskemål, behov och riktlinjer.


Tömning eller städning kan beställas separat eller som ett paket. 


För att tillsammans med er utforma en plan behöver vi veta om ni är intresserade av dödsbotömning och dödsbostädning eller en av tjänsterna separat. Vi behöver veta hur många kvm det handlar om och skicket i bostaden. Vid tömning får ni gärna återge om bohag som ska flyttas är tyngre än 50 kg, om där finns en hiss (i det fall det är lägenhet) och om lastbil kan parkeras utanför/i närheten. Skicka gärna en offertförfrågan till offert@servisio.se så återkommer vi med mer information och en prisbedömning. 


Vid större projekt kan vi vilja komma ut och inspektera bostaden för att kunna göra en korrekt bedömning och planering.Dödsbostädning kan utföras åt privatpersoner, mäklare, försäkringsbolag och begravningsbyråer. Vi utgår från Mäklarsamfundets rekommendationer för flyttstädning och lämnar givetvis garanti på arbetet.


Prisinformation
Priset för dödsbostädningen och/eller dödsbotömningen beror på uppdragets omfattning, bostadens storlek och skick. Vi går genom samtliga detaljer tillsammans och ordnar en plan utifrån era önskemål.

OBS - RUT-avdrag i samband med städning av dödsbo


Tänk på att ett dödsbo endast kan få avdrag för arbeten som utförts före dödsfallet. Flyttstädning i samband med avveckling av dödsboet ger dock inte rätt till skattereduktion.


Läs mer på Skatteverkets hemsida

Varför Servisio?

KVALITET & GARANTI

Det är vår främsta prioritet att kunden ska känna tillit till både kompetens och engagemang. Därför görs kontroller av personalen på plats efter varje uppdrag. Därav lämnar vi garanti på utfört arbete. Vi arbetar även löpande med att förbättra och utveckla kvalitet och kompetens. 

UTBILDAD PERSONAL

Med oss har vi utbildad, kunnig och erfaren personal som har arbetat med städning i många år. För oss är det viktigt att de som är en del av Servisio förstår vad arbetet innebär, tar hänsyn till kundens behov och önskemål i första hand, utför beställda tjänster på bästa möjliga vis och i alla lägen är pålitliga. 

ANSVARSFÖRSÄKRING

För din trygghet som kund har vi en ansvarsförsäkring med ett försäkringsbelopp på upp till 10 miljoner kronor.

KUNDEN I FOKUS

Hos oss är kunden i fokus och era önskemål och behov avgör hur och när städningen, eller andra tjänster, utförs. Via kontinuerlig kommunikation mellan ledning, personal och kund ser vi till att allting fungerar och hanteras effektivt.

KONTAKTA OSS

Ni är alltid välkomna att kontakta oss med frågor och funderingar. Vi hjälper gärna till med att skräddarsy lösningar och tjänster efter era behov och önskemål. Boka ett kostnadsfritt besök så hittar vi tillsammans en plan som passar er. Det går också bra att kontakta oss för en offert utan/innan ett möte. 


Vi nås på 0720 465 255 eller kontakt@servisio.se. Eller direkt via vårt kontaktformulär här.