Privatpersoner

Tjänster för Privatpersoner

Våra tjänster

Ni kan välja att abonnera på veckostädning eller anlita oss vid behov. Vi erbjuder regelbunden hemstädning, storstädning, flyttstädning och fönsterputs samt tvätt och strykning av kläder. Tjänsterna kan väljas separat eller kombineras som t.ex. regelbunden hemstädning och tvätt av kläder, eller fönsterputs månadsvis utöver regelbunden hemstädning.

 

I första hand fokuserar vi på att skräddarsy tjänster efter kundens önskemål och utformar en plan tillsammans med er. Det är helt upp till er vilka rum som ska städas, vad som ska göras och hur ni vill ha det städat.

 

 

Kontakta oss idag för att boka ett kostnadsfritt hembesök så hittar vi tillsammans en plan som passar er. 

 


Skattereduktion: Tjänsterna ingår i skattereduktionen för hushållsnära tjänster (RUT), ni betalar bara 50 procent av arbetskostnaden direkt på fakturan.


     Regelbunden hemstädning


Städningen utförs samma veckodag och av samma person. För den kund som vill ha regelbunden städning en gång i veckan, två gånger i veckan eller en gång varannan vecka är detta ett bra alternativ. Då åker Servisios personal ut regelbundet enligt överenskommen tid och utför tjänsten enligt kundens önskemål, krav och riktlinjer. Ni vet själva bäst hur ni vill ha det hemma och det utgår vi alltid ifrån.


Storstädning


För den kund som i stället vill ha städning mer sällan/vid behov passar storstädning. När och hur ofta är helt upp till er. En storstädning kan också vara aktuell i samband med sociala evenemang (kalas, jul osv.) då städning utförs före och/eller efter evanemangen. Vid en storstädning rengörs samtliga rum och utrymmen mycket grundligt och noggrant, från golv till tak. Fönsterputs kan väljas till och utföras i samband med storstädningen. 


                 Flyttstädning


Har det blivit dags att flytta? Då hjälper vi gärna till med städningen. Vie en flyttstädningingår fönsterputs.

Det ska städas grundligt i varje rum och förberedas för visning/försäljning och för nästa som ska flytta in. Då flyttstädning är en rutinstädning behöver vi oftast inte träffa kunden på förhand, i stället görs en besiktning i efterhand. Däremot är det viktigt för oss att veta vad för lokaler och hur många kvm det handlar om så att korrekt information om pris och villkor kan ges från början. Renoverings- och byggstädning


Behöver du hjälp med städning efter bygge och renovering? Det ordnar vi! Efter renovering återstår spåren av arbetet och därför är det oerhört viktigt med en grundlig byggstädning så att alla rester och farliga dammpartiklar är avlägsnade. Innan inflyttning ser vi till att slipdamm, sågspån, spår efter smutsiga arbetsskor, kvarsittande maskeringstejp, färgrester och skräp är borta. Samtliga utrymmen är avtorkade, rengjorda och rena när ni flyttar in eller ska använda rummet igen!

Fönsterputs


Rena fönster gör stor skillnad. Vi utför fönsterputs på många typer av fönstermodeller i hem, uterum och balkong. Tidsåtgången beror på antal, storlek, höjd/placering och eventuella spröjs.


Denna tjänst kan beställas separat eller kombineras med övriga städtjänster: regelbunden hemstädning, storstädning eller flyttstädning.


            Tvätt & Strykning


Denna tjänst kan beställas separat eller kombineras med regelbunden hemstädning. Det är tvätt, sortering, vikning och strykning. Nytvättade kläder och nystrukna skjortor är färdiga när ni kommer hem. Ni får välja antal timmar som ni vill att vi tvättar och/eller stryker. Fem-sex skjortor brukar ta ungefär en timme för strykning.


Varför Servisio?

KVALITET & GARANTI

Det är vår främsta prioritet att kunden ska känna tillit till både kompetens och engagemang. Därför görs kontroller av personalen på plats efter varje uppdrag. Därav lämnar vi garanti på utfört arbete. Vi arbetar även löpande med att förbättra och utveckla kvalitet och kompetens. 

UTBILDAD PERSONAL

Med oss har vi utbildad, kunnig och erfaren personal som har arbetat med städning i många år. För oss är det viktigt att de som är en del av Servisio förstår vad arbetet innebär, tar hänsyn till kundens behov och önskemål i första hand, utför beställda tjänster på bästa möjliga vis och i alla lägen är pålitliga. 

ANSVARSFÖRSÄKRING

För din trygghet som kund har vi en ansvarsförsäkring med ett försäkringsbelopp på upp till 10 miljoner kronor.

KUNDEN I FOKUS

Hos oss är kunden i fokus och era önskemål och behov avgör hur och när städningen, eller andra tjänster, utförs. Via kontinuerlig kommunikation mellan ledning, personal och kund ser vi till att allting fungerar och hanteras effektivt.

KONTAKTA OSS

Ni är alltid välkomna att kontakta oss med frågor och funderingar. Vi hjälper gärna till med att skräddarsy lösningar och tjänster efter era behov och önskemål. Boka ett kostnadsfritt besök så hittar vi tillsammans en plan som passar er. Det går också bra att kontakta oss för en offert utan/innan ett möte. 


Vi nås på 0720 465 255 eller kontakt@servisio.se. Eller direkt via vårt kontaktformulär här. unsplash