Bygg- och renoveringsstädning

Renoverings- och byggstädning


En bygg- och renoveringsstädning för företag är precis som den för privatpersoner. Vi erbjuder byggstädning i samband med bygg- och renoveringsprojekt av alla typer av fastigheter och lokaler. Det kan handla om nybyggen, renoverade objekt och städning efter stambyten.

 

Efter avslutade byggprojekt återstår spåren av arbetet och därför är det oerhört viktigt med en grundlig byggstädning så att alla rester och farliga dammpartiklar är avlägsnade. Vi ser till att allt material och skräp bortforslas och att slipdamm, sågspån, spår efter smutsiga arbetsskor, kvarsittande maskeringstejp och färgrester är borta. Samtliga utrymmen är avtorkade, rengjorda och rena när ni ska flytta in eller nyttja utrymmena igen. I vår byggstädning ingår även fönsterputsning. Städningen efter bygge/renovering är också ett viktigt moment för att få bygget/renoveringen godkänt vid besiktning. 

 

Byggstädning kan också utföras löpande under projektet planerad efter etapper i enlighet med era önskemål, krav och riktlinjer.

 

Vi har utrustningen, erfarenheten och personalen för att utföra bygg- och slutstädning professionellt och noggrant. Material och alla redskap som är nödvändiga för byggstädningen medtages av oss. Efter avslutad städning utför vi en gemensam kontroll för att säkerställa att ni är nöjda med resultatet. 

 


 

Kontakta oss idag för att boka ett telefonmöte så hittar vi tillsammans en plan som passar er. 

Prisinformation

Från 490 kr/timme beroende på skicket och typen av renovering.


Vid större projekt kan vi vilja komma ut och inspektera bostaden för att kunna göra en korrekt bedömning och planering vad gäller tidsåtgång och nödvändig utrustning.Samtliga priser är inklusive mervärdesskatt.

Trygghet


Rent från hälsofarliga dammpartiklar

Rätt material


Vi tar med oss allt material och alla redskap som är nödvändiga för byggstädningen.

Fördelarna med renoverings- och byggstädning

Kvalitet 


Proffsig städning och garanti på arbetet av erfaren personal

Era villkor


Städning på era villkor utifrån era behov och önskemål

Fönsterputs


Fönsterputs ingår i byggstädningen

Ansvarsförsäkring & kontroll


Ansvarsförsäkring och efterkontroll

Varför Servisio?

KVALITET & GARANTI

Det är vår främsta prioritet att kunden ska känna tillit till både kompetens och engagemang. Därför görs kontroller av personalen på plats efter varje uppdrag. Därav lämnar vi garanti på utfört arbete. Vi arbetar även löpande med att förbättra och utveckla kvalitet och kompetens. 

UTBILDAD PERSONAL

Med oss har vi utbildad, kunnig och erfaren personal som har arbetat med städning i många år. För oss är det viktigt att de som är en del av Servisio förstår vad arbetet innebär, tar hänsyn till kundens behov och önskemål i första hand, utför beställda tjänster på bästa möjliga vis och i alla lägen är pålitliga. 

ANSVARSFÖRSÄKRING

För din trygghet som kund har vi en ansvarsförsäkring med ett försäkringsbelopp på upp till 10 miljoner kronor.

KUNDEN I FOKUS

Hos oss är kunden i fokus och era önskemål och behov avgör hur och när städningen, eller andra tjänster, utförs. Via kontinuerlig kommunikation mellan ledning, personal och kund ser vi till att allting fungerar och hanteras effektivt.

KONTAKTA OSS

Ni är alltid välkomna att kontakta oss med frågor och funderingar. Vi hjälper gärna till med att skräddarsy lösningar och tjänster efter era behov och önskemål. Boka ett kostnadsfritt besök så hittar vi tillsammans en plan som passar er. Det går också bra att kontakta oss för en offert utan/innan ett möte. 


Vi nås på 0720 465 255 eller kontakt@servisio.se. Eller direkt via vårt kontaktformulär här. unsplash