Butiksstädning

Butiksstädning

Prisinformation
490 kr/timme

Vill ni ha städning mer sällan än varje eller varannan vecka? Läs mer i  Storstädning. 
Samtliga priser är inklusive mervärdesskatt och efter rut-avdrag.


Vi erbjuder regelbunden städning av era butikslokaler. Butiksstädning är avgörande för kundupplevelsen och för skydd av era varor. Vi ser till så att det är rent från tak till golv. 


Städningen utförs på regelbundna tider, samma dag och tid, av samma personal och i enlighet med vad som passar era scheman och er verksamhet bäst. Vi är på plats enligt överenskommen tid och utför tjänsten enligt era önskemål, krav och riktlinjer. Upplägget är beroende av er butik och era behov. 

 

Vi erbjuder också storstädning, flyttstädning och renoveringsstädning samt fönsterputs för butikslokaler. Tjänsterna kan väljas separat eller kombineras.

 

Kontakta oss idag för att boka ett kostnadsfritt besök så hittar vi tillsammans en plan som passar er. 


Kontakta oss idag för att boka ett kostnadsfritt besök så hittar vi tillsammans en plan som passar er. Ni kan också får en offert utan/innan ett möte – kontakta oss här!


Vi har ansvarsförsäkring och lämnar givetvis garanti på arbetet.  


Varför Servisio?

KVALITET & GARANTI

Det är vår främsta prioritet att kunden ska känna tillit till både kompetens och engagemang. Därför görs kontroller av personalen på plats efter varje uppdrag. Därav lämnar vi garanti på utfört arbete. Vi arbetar även löpande med att förbättra och utveckla kvalitet och kompetens. 

UTBILDAD PERSONAL

Med oss har vi utbildad, kunnig och erfaren personal som har arbetat med städning i många år. För oss är det viktigt att de som är en del av Servisio förstår vad arbetet innebär, tar hänsyn till kundens behov och önskemål i första hand, utför beställda tjänster på bästa möjliga vis och i alla lägen är pålitliga. 

ANSVARSFÖRSÄKRING

För din trygghet som kund har vi en ansvarsförsäkring med ett försäkringsbelopp på upp till 10 miljoner kronor.

KUNDEN I FOKUS

Hos oss är kunden i fokus och era önskemål och behov avgör hur och när städningen, eller andra tjänster, utförs. Via kontinuerlig kommunikation mellan ledning, personal och kund ser vi till att allting fungerar och hanteras effektivt.

KONTAKTA OSS

Ni är alltid välkomna att kontakta oss med frågor och funderingar. Vi hjälper gärna till med att skräddarsy lösningar och tjänster efter era behov och önskemål. Boka ett kostnadsfritt besök så hittar vi tillsammans en plan som passar er. Det går också bra att kontakta oss för en offert utan/innan ett möte. 


Vi nås på 0720 465 255 eller kontakt@servisio.se. Eller direkt via vårt kontaktformulär här. unsplash