För företag

Tjänster för företag

Våra tjänster


Städningen är givetvis inte det företagare tänker på i första hand men är likväl viktig. Välvårdade och fräscha lokaler innebär en ren och trivsam miljö för både medarbetare och besökare/kunder.

 

Vi erbjuder företagsstädning för alla olika typer av företagslokaler; kontor, butiker, restauranger, hotell och lager/industri. Om inte er typ av verksamhet finns på listan går det ändå bra att höra av er så hjälper vi er.


För företag erbjuder vi följande städtjänster:


  • Abonnemangsstädning. En eller flera gånger i veckan, varannan vecka eller var tredje vecka, beroende på era behov och önskemål.
  • Storstädning. Ni kan anlita oss vid behov
  • Flyttstädning.
  • Renoverings- och byggstädning. 
  • Fönsterputs. 

Tjänsterna kan väljas separat eller kombineras.


I första hand fokuserar vi på att skräddarsy tjänster efter kundens önskemål och utformar en plan tillsammans med er. Det är helt upp till er vilka utrymmen som ska städas, vad som ska göras och hur ni vill ha arbetet utfört.

 

Kontakta oss idag för att boka ett kostnadsfritt besök så hittar vi tillsammans en plan som passar er. 


Regelbunden kontorsstädning


Abonnemangsstädning innebär att städningen utförs på regelbundna tider, samma dag och tid, av samma personal och i enlighet med vad som passar era scheman och er verksamhet bäst. Vi är på plats enligt överenskommen tid och utför tjänsten enligt era önskemål, krav och riktlinjer.

 

Vi har flerårig erfarenhet av kontorsstädning och lägger stor vikt vid att arbetet utförs professionellt och noggrant. Det är viktigt att ni som kunder litar på oss och känner er fullkomligt nöjda!  


Bostadsrättsförening


Vi erbjuder städning av trapphus och tvättstugor samt övriga gemensamma föreningslokaler. Vi är på plats enligt överenskommen tid och utför tjänsten enligt era önskemål, krav och riktlinjer.


Butiksstädning


Vi erbjuder regelbunden städning av era butikslokaler. Städningen utförs på regelbundna tider, samma dag och tid, av samma personal och i enlighet med vad som passar era scheman och er verksamhet bäst. Vi är på plats enligt överenskommen tid och utför tjänsten enligt era önskemål, krav och riktlinjer.

 


Restaurangstädning


I restauranglokaler är hygien och städning viktigare än i andra typer av verksamheter. För en trivsam miljö och återkommande gäster är detta helt avgörande. Hygien bör därav prioriteras för verksamheten och även av säkerhetsskäl.

 

Medan ni prioriterar verksamheten, restauranggästerna och personalen tar vi hand om städningen och gör den till vår prioritet.


Varför Servisio?

KVALITET & GARANTI

Det är vår främsta prioritet att kunden ska känna tillit till både kompetens och engagemang. Därför görs kontroller av personalen på plats efter varje uppdrag. Därav lämnar vi garanti på utfört arbete. Vi arbetar även löpande med att förbättra och utveckla kvalitet och kompetens. 

UTBILDAD PERSONAL

Med oss har vi utbildad, kunnig och erfaren personal som har arbetat med städning i många år. För oss är det viktigt att de som är en del av Servisio förstår vad arbetet innebär, tar hänsyn till kundens behov och önskemål i första hand, utför beställda tjänster på bästa möjliga vis och i alla lägen är pålitliga. 

ANSVARSFÖRSÄKRING

För din trygghet som kund har vi en ansvarsförsäkring med ett försäkringsbelopp på upp till 10 miljoner kronor.

KUNDEN I FOKUS

Hos oss är kunden i fokus och era önskemål och behov avgör hur och när städningen, eller andra tjänster, utförs. Via kontinuerlig kommunikation mellan ledning, personal och kund ser vi till att allting fungerar och hanteras effektivt.

KONTAKTA OSS

Ni är alltid välkomna att kontakta oss med frågor och funderingar. Vi hjälper gärna till med att skräddarsy lösningar och tjänster efter era behov och önskemål. Boka ett kostnadsfritt besök så hittar vi tillsammans en plan som passar er. Det går också bra att kontakta oss för en offert utan/innan ett möte. 


Vi nås på 0720 465 255 eller kontakt@servisio.se. Eller direkt via vårt kontaktformulär här. unsplash