Om oss

RING 0720 465 255 ELLER MAILA TILL KONTAKT@SERVISIO.SE

SERVISIO

Servicetjänster för hem & företag


OM OSS


Samarbeten

Servisio Sverige är ett nystartat företag baserat på ett samarbete mellan olika parter inom olika branscher där städning av olika former är nödvändig i samband med eller efter andra moment i livet och vardagen. På så vis ordnar vi tillsammans hjälp för både privatpersoner och företag. Till exempel engageras vid ett dödsfall flera olika parter - dödsbodelägare som ska vårda egendomen fram till bouppteckning, en juristbyrå som ska ha hand om de juridiska bitarna vad gäller boet och eventuellt en städfirma som ska ordna med rensning och städning av dödsboet(dödsbostädning). Eller också till exempel när ett byggföretag ska bygga/renovera åt en kund varpå städning blir nödvändig efter avslutat projekt(bygg- och slutstädning). Då kontaktar byggföretaget Servisio i enlighet med överenskommet samarbete. Alltså kommer vi in på slutet efter diverse moment/situationer via kontakt och överenskommelse med olika inblandade parter.


Parallellt med föregående hanterar vi också bokningar oberoende av samarbeten och som kommer direkt från kunder. Det är här regelbunden städning ofta kommer in. Men givetvis kan det vara även andra typer av städning och tjänster.
Tjänster

De tjänster vi har valt att erbjuda är regelbunden städning(beroende på vad kunden vill/önskar/behöver), flyttstädning, bygg- och slutstädning och dödsbostädning. Vi erbjuder även hjälp med tvätt och/eller strykning av kläder. Mer information finns under tjänster.
Personal

Med oss har vi också utbildad, kunnig och erfaren personal som har arbetat med städning i många år. För oss är det viktigt att de som är en del av Servisio förstår vad arbetet innebär, tar hänsyn till kundens behov och önskemål i första hand, utför beställda tjänster på bästa möjliga vis och i alla lägen är pålitliga. Vi vill lägga in ett annat engagemang i arbetet än vad många andra service- och städföretag gör. Man bör komma ihåg att man många gånger får komma in i människors hem och vistas bland deras privata saker(i de fall det är privatpersoner). Det blir intimt på så sätt. Därför vill vi bygga upp tilliten och lyhördheten, få kunderna att känna sig trygga och att förstå att de alltid kan lita på oss. Vi vill hjälpa till och vi lyssnar på våra kunder.
Ansvarsförsäkring

Samtidigt händer ibland tråkiga saker trots kompetens och försiktighet. För detta har vi på Servisio en sak- och ansvarsförsäkring för upp till 10 mkr. Både kunder och anställda är således alltid skyddade och kan känna sig i trygga.
Vår målsättning - en enklare vardag

Då städning är en grundläggande del av vardagen och någonting som måste göras, av diverse orsaker, samtidigt som många idag lever hektiska liv kan det vara skönt att kunna få hjälp av någon. Det viktiga är då att företaget åtar sig detta arbete i syfte att för kunden införa ett stöd som ska underlätta för dem i deras liv och tillvaro. Vi frågar därför vad kunden vill, vad som är viktigt för kunden och planerar/lägger upp, utifrån den information vi får, en rutin som fungerar ihop med kundens liv/behov i övrigt. För att detta ska fungera ar det vår främsta prioritet att kunden ska känna tillit till både kompetens och engagemang.


Läs mer om våra tjänster och tveka inte att höra av er!

Copyright @ All Rights Reserved